ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ;

Κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε. Τα πάντα. Και ας κάνουμε πως δεν γνωρίζουμε. Έχει πολλή πλάκα να κάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε, αλλά όλοι γνωρίζουμε. 

Όσοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν τι γίνεται στην πραγματική οικονομία σήμερα, δυο τινά συμβαίνουν: ή έχουν πολλά και δεν τους ενδιαφέρει ή δεν έχει τίποτα και απλά παραιτήθηκαν από το να τους ενδιαφέρει. Όλοι γνωρίζουν τι είναι η απλή αναλογική και ας κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Αν θέλουν να το καταλάβουν ας αναρωτηθούν γιατί δεν τους ψηφίζει ο κόσμος. 

Είμαστε πλέον στη φάση που η κοινωνία είναι δύο κομμάτια, αυτοί που έχουν και αυτοί που δεν έχουν. Η αίσθηση της παραίτησης είναι πλέον διάχυτη, όσο και να βαυκαλίζονται στην κυβέρνηση για το αντίθετο. 

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχουμε ενημέρωση στη χώρα εδώ και τέσσερα χρόνια. Ας κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Όλοι γνωρίζουν ότι ζούμε σε μια άργια προπαγάνδα σε όλα τα επίπεδα. Όσοι κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν και το παίζουν καθαροί και άνετοι, και αμόλυντοι, τότε είναι απλά συνένοχοι στη μαυρίλα. 

Το 72% των ελλήνων έχουν καταθέσεις κάτω από 1000 ευρώ καταθέσεις, που σημαίνει πως στην παραμικρή «στραβή» αρχίζεις την αναζήτηση δανεικών.